Think future. Think growth. Think Mentorprise

Loopbaanbegeleiding

Wat mag je verwachten van loopbaanbegeleiding bij Mentorprise?


Mentorprise is een ervaren HRM-organisatie die zich de afgelopen 30 jaar heeft gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van hoger opgeleiden, experten en managers.  Onze ervaren coaches bieden professionele ondersteuning, nieuwe inzichten & perspectief en tot slot: persoonlijke groei! Dit met als doel je loopbaan (andere) richting te geven en te (her)lanceren.

Als geen ander, zijn wij als rekrutering & search organisatie juist gepositioneerd om de arbeidsmarkt rond de sollicitant door en door te kennen. We analyseren, bespreken en aligneren je persoonlijke doelen, je competenties en je talenten, met opportuniteiten en actoren in de arbeidsmarkt. Bij Mentorprise start je overigens niet enkel in een traject met je persoonlijke begeleidingscoach, maar zal je daarnaast ook ondersteund worden door een team van specialisten in diverse HR domeinen.

Wij kunnen je met onze individuele loopbaantrajecten zowel online als regionaal in jouw buurt begeleiden, of hybride. Aan jou de keuze!


nullPlan nu je gratis kennismakingsgesprek in

Waarvoor bieden wij professionele loopbaanbegeleiding aan?

Heroriëntering op de arbeidsmarkt

Werken aan work/life balans

Loopbaanbegeleiding voor 55+

Loopbaanbegeleiding voor Leidinggevenden

Loopbaanbegeleiding voor Ondernemers


Hoe gaan we te werk?

Onze 5 focusgebieden vormen de basis om samen aan de slag te gaan. Ieder persoon en iedere situatie is anderzijds uniek. Het kan dat 2 of meer focusgebieden worden gecombineerd om zo altijd maatwerkbegeleiding te faciliteren. Zo kan bijvoorbeeld een loopbaanbegeleiding op maat van Leidinggevenden, gecombineerd worden met een focus op work/life of 55-plussers. 


Bij aanvang van iedere begeleiding ga je samen met ons aan de slag met het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument EQ-i 2.0. Hiermee krijgen jij én de coach vanaf de start een duidelijk inzicht in je huidige niveau van EQ (Emotionele Intelligentie). Dit vertalen we naar de noden die jij hebt, zij het welbevinden, balans, stress, oriëntatie of nog wat anders. 


Waarom vinden wij dit zo belangrijk en van toegevoegde waarde? EQ bepaalt succes en werken met de EQ-i 2.0 geeft je snel, wetenschappelijk onderbouwde inzichten in je persoonlijke stijlen, je sterktes, maar evenzeer je ontwikkelpunten.

Waarom is Mentorprise de partner voor jou?

Jarenlange ervaring in Search & Recruitment


Onze organisatie heeft meer dan 30 jaar ervaring in Direct Search, Executive Search, Talent Management en persoonlijke Coaching.


Sector overschrijdend en internationale werking

Mentorprise heeft klanten en netwerken in zowat alle sectoren, over héél Vlaanderen en Brussel verspreid. 


Daarnaast hebben we ook een internationaal Partner netwerk in 40 verschillende landen!
Kwaliteitscertificaat Lloyds Register & FedergonReeds jarenlang is Mentorprise onafgebroken gecertificeerd door Lloyds Register voor onze diensten in Recruitment, Search en Selection. 


Sterke kwaliteit, geoliede business processen, goede communicatie, gelijkheid en de algemene rechten van kandidaten dragen wij hoog in het vaandel. 


Contacteer ons voor een 1ste kennismaking

Heb je nog vragen?

Judith Luyckx

Project Coördinator