VDAB Partnerships2018-10-11T18:39:34+00:00

Talent Management

Welkom op jouw “Career center” pagina! Hier kan je meer uitleg terugvinden over onze coaching trajecten in samenwerking met VDAB en ESF. Momenteel bieden wij 3 verschillende trajecten aan, elk met hun specifieke inhoud en steeds met 100% focus op de noden en doelstellingen van de deelnemer, het individu. Ben je momenteel werkzoekende en in het bezit van een Bachelor of Master diploma? Dan is het traject “Slim Werk Vinden” mogelijks iets voor jou. Ben je maximum 24 jaar oud, werkzoekende en beschik je over een ASO diploma? Dan werd het traject “JOB” (Jongeren opportuniteiten Bieden) speciaal voor jou ontwikkeld.

Ben je momenteel aan het werk en zoekende naar je plaats op de arbeidsmarkt of de volgende stap in je loopbaan? Dan bieden wij Loopbaanbegeleiding aan via de loopbaancheques van VDAB en de Vlaamse Overheid. Zo kan u voor slechts 40€ beroepen op een persoonlijke HR professional van Mentorprise.

Persoonlijke ontwikkeling, loopbaan ontwikkeling en loopbaan zekerheid staan bij Mentorprise centraal en vormen de transversale rode draad doorheen alle Mentorprise dienstverleningen.

In samenwerking met VDAB, is Mentorprise in 2014 gestart met het begeleiden van Hoogopgeleide werkzoekenden, van Bachelor tot PhD. Omdat de tewerkstellingsgraad van deze doelgroep relatief hoog is in Vlaanderen, bestaan er weinig initiatieven om werkzoekenden met een hoger diploma op een kwalitatieve en effectieve manier te begeleiden. Bouwende op meer dan 25 jaar ervaring in de markt van Recruitment, Assessmentcenters, Consultancy en Coaching , ontwikkelde Mentorprise een volwaardig traject op maat: Slim Werk Vinden”.

Hoe inschrijven? Mentorprise organiseert doorheen het jaar infosessies om elkaar te kunnen ontmoeten, gedetailleerde info te geven en antwoorden te kunnen geven op belangrijke vragen. Contacteer collega Jeroen De Maeyer en dan nodigen wij u met veel plezier uit op een vrijblijvende infosessie, zodat we elkaar kunnen ontmoeten !

Voor wie?

  • U beschikt minstens over een Bachelor diploma
  • U bent momenteel werkzoekende
  • U bent woonachtig in de Provincie Antwerpen
  • U bent zoekende naar oplossingen, oriëntering, jobdoelwitten, plan van aanpak, klankbord,…
  • U kan/wil voor deze begeleiding 1 maand intensief de tijd nemen

Praktische info

  • Locaties: Mechelen en Antwerpen
  • Prijs: Gratis
  • Looptijd: +/- 1 maand voltijds
  • Contacteer Jeroen De Maeyer voor details over de eerstvolgende infosessies: jdemaeyer@mentorprise.be

“Ik ervoer de begeleiding zeer positief, menselijk en stimulerend . Wat voor mij ook belangrijk was, is dat er bevestigd werd dat tegenslagen, mindere periodes in een mensenleven etc. mag en kan en dat dit ook meer gebeurd dan de meeste mensen denken. De sfeer in de groep was zeer positief, ook al verkeren sommigen in een moeilijk situatie. Iedereen leert zichzelf beter kennen. De resultaten van de assessments , die besproken worden, zijn een belangrijk onderdeel hiervan.”
Katrien
“De cursus Slim Werk Vinden heeft me op meerdere vlakken geholpen om inzicht te krijgen in wie ik ben, welke competenties ik heb en welke richtingen ik in de toekomst nog uit kan. Na 20 jaar ervaring in verkoop functies heb ik via deze weg het vertrouwen gekregen dat er nog andere mogelijkheden zijn om zinvol werk te vinden in andere functies en sectoren.”
Stefan